Online Makelaars Drenthe: voor alle duidelijkheid.

‘Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. De relatie moet zowel persoonlijk als zakelijk zijn.’

Online Makelaars Drenthe is een onderdeel van Huize Huijgen Makelaars en is gevestigd aan de Groningerstraat 41 te Assen. Op dit moment zijn er drie personen werkzaam bij Huize Huijgen Makelaars; Gerrit Huijgen (34 jaar ervaring als makelaar) en beëdigd en gecertificeerd makelaar o.z.,  Roy Rademaker gecertificeerd NVM ARMT en Bartjan Wilthagen gecertificeerd makelaar o.z.

Wij zijn een groeiend bedrijf en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij Huize Huijgen Makelaars en Online Makelaars Drenthe staat de deur altijd voor je open.

Naast kennis van huizen kopen en verkopen, maken wij glasheldere afspraken en hebben wij persoonlijke aandacht voor je. Wij bieden een service die erop gericht is het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Naast de traditionele verkoopbegeleiding en taxaties zijn wij als kantoor ook gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.

Een woning ver- of aankopen is een ingrijpende beslissing, zowel emotioneel als zakelijk. Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de dienstverlening van Online Makelaars Drenthe, kom dan gerust eens langs op ons kantoor of vul het contactformulier in. We nemen de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Ons team van makelaars staat voor je klaar!