HANDIGE TIPS

Bij een woning verkopen komt een hoop kijken. Toch zijn het vaak de kleine dingen die een huis extra aantrekkelijk maken voor potentiële kopers.

Daarom hebben we een aantal handige tips voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt de verkoop van jouw woning nog makkelijker!

Tip # 1.

Zorg voor een opgeruimde woning. Denk aan het opbergen van speelgoed, opgemaakte bedden en geen vuile afwas op het aanrecht.

Tip # 2.

Zorg dat de woning er zo licht mogelijk uitziet, zo lijkt de woning groter.

Tip # 3.

Denk ook aan een gemaaid grasveld en loop jouw tuin even na. Voor veel kopers is de tuin een belangrijke koopoverweging.

Tip # 4.

Indien je een hond hebt, zorg dan dat het dier aangelijnd is of breng het bij de buren of familie. Veel mensen zijn bang voor (met name grote) honden en zullen geen oog hebben voor jouw woning, maar voor het dier.

Tip # 5.

Er wil iemand een bod doen:

  • Wanneer een kijker bijzonder geïnteresseerd is in jouw woning dan kan je hem natuurlijk direct doorverwijzen naar ons kantoor. Wij zorgen dan voor de verdere afwikkeling.
  • Ga nooit zelf onderhandelen met mogelijke kopers. Dit kan leiden tot grote problemen! Verwijs men door naar ons zodat wij de onderhandelingen namens jou kunnen uitvoeren.